Így segíthet

A koronavírus járvány okozta gazdasági és társadalmi krízis mindannyiunk életére kihat, de a hajléktalan embereket különösen súlyosan érinti. A BMSZKI dolgozóiként mindent megteszünk azért, hogy intézményeinkben biztonságos és élhető körülményeket teremtsünk azoknak, akik a társadalom gondoskodására szorulnak.

Minden segítség jól jön!   

Pénzadományával hozzájárulhat, hogy a legszükségesebb dolgokat megvegyük a legelesettebb lakóinknak, illetve mindazt, amire a járvány terjedésének megfékezése miatt van szükségünk, és amire a költségvetésünk nem biztosít fedezetet. A legszükségesebbek jelenleg:

  • élelmiszer: a hajléktalan emberek alapesetben önellátóak, maguknak szerzik be az ennivalót, de betegség, jövedelemvesztés vagy egy esetleges karantén során szükséges az élelmezésükről gondoskodnunk
  • maszkok, gumikesztyűk, fertőtlenítőszerek, papírtörlő, papírzsebkendő: ezek olyan plusz kiadások, amikre normál esetben sokkal kisebb mértékben, vagy egyáltalán nem kell költenünk. A jelenelgi helyzetben azonban tetemes kiadással járnak intézményünknek.

Ha a Családok Átmeneti Otthonában élő szülőknek és gyermekeinek kíván segíteni, az "Adj egyet ajándékba" elnevezésű FB csoporthoz csatlakozva bővebb inforációkhoz juthat arról, mi az amire legnagyobb szükségük van.

Adományozással kapcsolatban egyéb információra van szüksége, kérjük, írjon a titkarsag@bmszki.hu e-mail címre!  

BMSZKI adománykezelési számla információk:

Számlaszám: 11784009-15493950-10080003
Utaláskor kérjük feltüntetni: "Koronavírus járvány" 

Ha kifejezetten valamely intézményünket segítené támogatásával, akkor kérjük írja meg az intézmény nevét vagy nevének rövidítését is (pl. Koronavírus járvány CSAO)

Köszönjük eddigi adományozóinknak a segítséget!