FET - Felvételt Előkészítő Team

A Felvételt Előkészítő Team (FET) fő feladata a BMSZKI 9 átmeneti szállójára való felvétel koordinálása. Munkatársaink a FET-et felkereső hajléktalan emberekkel egy rövid beszélgetést folytatnak lakhatási szükségleteik körültekintető felmérése céljából, majd egyéni élethelyzetük, jövedelmi viszonyaik, egészségi állapotuk stb. valamint a BMSZKI elfoglalható férőhelyeinek figyelembe vételével szálláshelyet ajánlanak, ill. az ügyféllel közösen választják ki a számára legmegfelelőbb lakhatási megoldást. A helyben működő Lakhatási Információs és Tanácsadó Iroda közelsége révén az egyéb lakhatási formákról is felvilágosítást tudunk nyújtani a hozzánk forduló ügyfeleknek: albélet, szobabérlet, munkásszállós elhelyezés, lakáspályázatok, albérlők háza stb.

A FET-en keresztül az alábbi intézményekbe kérhetik felvételüket:

A FET-en minden ügyfélfogadási napon két szociális munkás foglalkozik a felvételre jelentkezőkkel. Egy állandó kolléga, és az átmeneti szálló valamint éjjeli menedékhelyeink valamelyikének képviselője, akik együtt beszélgetnek a soron következő ügyféllel.

A FET állandó munkatársai: Borsi Ibolya, Kanalics Péter, Kövi Richárd, Pataki Zoltán, Titi Noémi, Szaló Edit

Nyitva tartás

Hétfő: 08.30 – 15.00

Kedd: 08.30 – 15.00

Szerda: Zárva

Csütörtök: 08.30 - 15.00 

Péntek: 08.30 - 13.00 

A jelentkezést érvényes, személyt igazoló, fényképes igazolvánnyal , valamint háziorvos/kezelőorvos által kitöltött orvosi igazolással lehet megtenni.

A felvételi beszélgetéshez időpont egyeztetés szükséges.

Várólista megerősítése: 3 hetente telefonon vagy személyesen a pultban.

 

 

 

Tájékoztatjuk az átmeneti szállásainkra jelentkező ügyfeleket, hogy a férőhelyek telítettsége miatt azonnali beköltözésre nincs lehetőség, várakozásra kell számítani. A bekerülés várható idejéről a FET-en kaphatnak részletesebb tájékoztatást.

A BMSZKI Vaspálya átmeneti szállására, amely szenvedélybetegek számára nyújt rehabilitációs ellátást, a Lehetőség csoporton keresztül lehet bekerülni. A Lehetőség csoport szerdai napokon 8.00 órára várja az érdeklődőket a X. Vaspálya utca 56-ba.

Letölthető dokumentumok:

Orvosi igazolás

Cím: 1134 Budapest, Dózsa György út 152. (bejárat az Angyalföldi utca felől)

Megközelíthető: a Dózsa György úti metrómegállótól 3 perc gyalog, vagy 75-ös, 79-es trolival

Tel: 06-1-238-9577, 06-1-238-9578

Fax: 06-1-238-9502

E-mail: fet@bmszki.hu

Nagyobb térképre váltás