Álláslehetőségek

 

Intézményünk a Fővárosi Önkormányzat által fenntartott intézmény. Dolgozóink közalkalmazottak, és béren kívüli juttatásokban is részesülnek.

Az egyes állásokkal kapcsolatos részletes tájékoztatót a címekre kattintva töltheti le!

munkatarsat%20keresunk.png

Szakmai vezetőt keresünk a Családok Átmeneti otthonába

Felsőfokú végzettséggel rendelkező kollégát keresünk, akinek feladata lesz a Családok Átmeneti Otthonában folyó szakmai munka megszervezése, irányítása és ellenőrzése – szoros együttműködésben dolgozva az Ellátási egységvezetővel. A családoknak nyújtott segítő, támogató munka irányának és hangsúlyainak meghatározása; az ügyfelek gondozását végző munkatársak kijelölése, az esetelosztás és esetátadás folyamatának irányítása.

Jelentkezési határidő: 2023. április 6.

A jelentkezés részletei a linkre kattintva olvashatók! 

Szociális munkatársat keresünk a Dózsa Éjjeli menedékhelyre

Hajléktalanok éjjeli menedékhelyére keresünk felsőfokú végzettséggel rendelkező kollégát szociális munkatárs munkakörbe. Feladata lesz folyamatos munkarendben (éjszaka is) ügyeleti tevékenységek végzése, valamint a hajléktalan emberek szükségleteinek megfelelő szociális és mentális segítségnyújtás, szociális ügyintézés, tájékoztatás, az intézmény által nyújtott szolgáltatások igénybevételének segítése.

Jelentkezési határidő: 2023. március 26. 

A jelentkezés részletei a linkre kattintva olvashatók! 

Szociális munkatársat keresünk a Külső Mester Átmeneti Szállásra

Hajléktalanok átmeneti szállójára keresünk szociális munkatárs munkakörbe kollégát. Az új munkatárs feladata lesz az átmeneti szálláson élő hajléktalan emberek szükségleteinek megfelelő szociális és mentális segítségnyújtása, a kijelölt ügyfelek életvezetésében és az ügyintézésben történő közreműködés.

Jelentkezési határidő: 2023. március 26. 

A jelentkezés részletei a linkre kattintva olvashatók! 

Szociális munkatársat keresünk a Szociális Információs Központba

Felsőfokú végzettséggel rendelkező kollégát keresünk. Az új munkatárs feladati lesznek a következők: vezeti az iroda, papír alapú, valamint elektronikus dokumentációját. A BMSZKI információs és tanácsadó irodáit felkereső ügyfeleket tájékoztatja a szolgáltatásokkal, ellátásokkal kapcsolatban, valamint tájékoztatást nyújt a fővárosi hajléktalan ellátó szervezetekről. Információt nyújt a személyes okiratok pótlásáról.

Jelentkezési határidő: 2023. március 26. 

A jelentkezés részletei a linkre kattintva olvashatók! 

Segítő kollégát keresünk a Könyves éjjeli menedékhelyre

Hajléktalanok éjjeli menedékhelyére keresünk kollégát. Az új munkatárs feladai közé fog tartozni: a hajléktalan emberek szükségleteinek megfelelő segítségnyújtás, szociális ügyintézés, tájékoztatás, az intézmény által nyújtott szolgáltatások igénybevételének segítése.

Jelentkezési határidő: 2023. március 26. 

A jelentkezés részletei a linkre kattintva olvashatók! 

 

 

 

A Budapesti Módszertani Szociális Központ és Intézményeihez beérkező Pályázatok és / vagy Önéletrajzok kezelésére vonatkozó adatkezelési tájékoztató