Ügyfélszolgálati Iroda

Az Ügyfélszolgálati Iroda és a Felvételt Előkészítő Team (FET) fő feladata, hogy a főváros területén élő hajléktalan embereket segítse lakhatással kapcsolatos problémáik megoldásában.

Szolgáltatásaink:

  • információnyújtás és tanácsadás krízishelyzetbe került hajléktalan ügyfeleknek
  • tájékoztatás az igénybe vehető szálláshelyekről és egyéb szociális szolgáltatásokról
  • megfelelő ellátásba, szálláshelyekre való irányítás
  • a BMSZKI átmeneti szállásaira történő elhelyezés koordinálása
  • lakhatással kapcsolatos információk összegyűjtése, áramoltatása, a BMSZKI intézményeiben dolgozó munkatársak és egyéb tájékoztatása

A BMSZKI Ügyfélszolgálati Irodájának fontos feladata a FET munkájának előkészítése és segítése is.

Nyitvatartás:

Hétfő-szerda-csütörtök: 8.30-15.00

KEDD: 8.30-18.00

Péntek: ZÁRVA

Nyári időszakban (június 1 és augusztus 31 között)

Hétfő-kedd-szerda-csütörtök: 8.30-15.00

Letölthető dokumentumok:

Orvosi igazolás

Cím:1087 Budapest, Kőbányai út 22.

Megközelíthető: 1-es vagy 28-as villamossal (Kőbányai úti megálló) és 9-es busszal (Könyves Kálmán körúti megálló). Az új iroda a belső udvarban található, az orvosi rendelő mellett.

Tel: 06-1 299 7031

E-mail: fet@bmszki.hu

 

FET - Felvételt Előkészítő Team

A Felvételt Előkészítő Team (FET) fő feladata a BMSZKI 9 átmeneti szállójára való felvétel koordinálása. Munkatársaink a FET-et felkereső hajléktalan emberekkel egy rövid beszélgetést folytatnak lakhatási szükségleteik körültekintető felmérése céljából, majd egyéni élethelyzetük, jövedelmi viszonyaik, egészségi állapotuk stb. valamint a BMSZKI elfoglalható férőhelyeinek figyelembe vételével szálláshelyet ajánlanak, ill. az ügyféllel közösen választják ki a számára legmegfelelőbb lakhatási megoldást. Az Ügyfélszolgálati Irodán az egyéb lakhatási formákról is felvilágosítást tudunk nyújtani a hozzánk forduló ügyfeleknek: albélet, szobabérlet, munkásszállós elhelyezés, lakáspályázatok, albérlők háza stb.

tovább >>

Foglalkoztatási és Álláskeresési részleg

Álláskereső Iroda

Az Álláskereső Iroda nyitott szolgáltatásként várja és támogatja a foglalkoztatási kérdésekkel kapcsolatban segítséget kérőket. Várja mindazokat, akiknek éppen nincs munkájuk, vagy csak munkahelyet váltanának.

Személyi és technikai „háttértámogatással” segítjük az ügyfelek álláskeresését. A szolgáltatás igénybevétel ingyenes, és önkéntes.

Munkatársaink szociális végzettségű szakemberek, akik több éves gyakorlattal, komplex szemlélettel, valamint ügyfélközpontú megközelítéssel várják az álláskeresőket.

Az Álláskereső Iroda Szolgáltatásai:

tovább >>