Egészségügyi szolgáltatások

A BMSZKI Egészségügyi Szolgálata kifejezetten hajléktalan embereknek nyújt egészségügyi alapellátást, valamint járó- és fekvőbeteg-szakellátást. Pácienseink kiemelkedő színvonalú ellátásban részesülnek függetlenül attól, hogy van-e lakcímük, érvényes TAJ kártyájuk, biztosítási jogviszonyuk, és hogy milyen a személyes higiénés állapotuk. Az egészségügyi ellátás keretében – szükséges esetben – fertőtlenítő fürdetést, ruhát, gyógyszert, illetve kötszert is biztosítunk.

Egyes ellátásaink kifejezetten a hajléktalan élethelyzetre válaszolnak. A lábadozóba olyan hajléktalan emberek kerülhetnek, akik egészségi állapotuk okán nem igényelnek 24 órás orvosi felügyeletet, de önmaguk ellátására betegségük miatt átmenetileg nem képesek. A mozgó orvosi szolgálat az átmeneti szállásokat és az éjjeli menedékhelyeket járja körbe, hogy ott helyben lássa el a mozgáskorlátozott betegeket, vagy akiknek valami egyéb okból jelent gondot a közlekedés.

Szabolcs utcai telephely

A Szabolcs utcai intézményben háziorvosi rendelést és kórházi részleget működtetünk, 50 krónikus belgyógyászati és 23 ápolási ággyal.

Cím: 1134 Budapest, Szabolcs utca 33-35. (Bejárat a Vágány utca felől)

Telefonszám: 06-1- 236-3526, 06-1- 236-3527

Bővebb információ elérhető innen.

Kőbányai úti telephely

A Kőbányai úti telephelyünkön háziorvosi ellátást, valamint pszichiátriai és foglalkoztatás-egészségügyi szakrendelést nyújtunk.

Cím: 1087 Budapest, Kőbányai út 22. (Bejárat: Könyves Kálmán krt. 84.)

Telefonszám: 06-1-323-3304

Bővebb információ elérhető innen.

Dózsa György úti intézmény

A Dózsa György úti központi épületben nőgyógyászati szakellátást nyitottunk.

Cím: 1134 Budapest, Dózsa György út 152. (Bejárat: az épület főbejárata mellett a Dózsa György útról nyíló rácsos kapun át.)

Bővebb információ elérhető innen.