Gyáli Átmeneti Szállás

A Gyáli úti Átmeneti Szállás 150 férőhelyet biztosít 18. életévüket betöltött hajléktalan nők és férfiak, állami gondoskodásból kikerült fiatalok, továbbá párok számára. Olyan hajléktalan embereknek nyújtunk elhelyezést, akik rendszeres jövedelemmel rendelkeznek és vállalják a szükséges előtakarékosságot.

A szállón a szobák kétágyasak, napfényesek, minden szobához kis előtér tartozik (hideg-melegvizes mosdóval és hűtőszekrénnyel). Pályázati programok keretén belül szabadidős csoportokat működtetünk, jól felszerelt könyvtár és Teleszoba várja látogatóit. A szociális munkások mellett pszichológus tart egyéni tanácsadást.

Térítési díj: 340 Ft/nap, 10.200 - 10.540 Ft/fő/hó

Kötelező előtakarékosság: Kiemelt takarékossági programot működtető szálló

Kaució: 10.200 Ft

Ha a Gyáli Átmeneti Szálláson szeretne lakni, kérjük, keresse fel a Felvételt Előkészítő Team-et a XIII. kerület, Dózsa György út 152-ben!

A jelentkezéshez érvényes, fényképes igazolvány szükséges. A felvételi beszélgetéshez előzetes időpont egyeztetés szükséges.

Tájékoztatjuk a Gyáli Átmeneti Szállásra jelentkező ügyfeleket, hogy a férőhelyek telítettsége miatt azonnali beköltözésre nincs lehetőség, várakozásra kell számítani. A bekerülés várható idejéről a FET-en kaphatnak részletesebb tájékoztatást.

Az intézmény vezetője dr. Pohlné Orosz Ágnes. Bármilyen kérése, kérdése van, forduljon hozzájuk bizalommal!

E-mail: orosz.agnes@bmszki.hu

Letölthető dokumentumok

2015. évi szakmai beszámoló

2018. évi szakmai beszámoló

2019. évi szakmai beszámoló

Nagyobb térképre váltás

 

 

 

 

 Cím: Budapest IX. Gyáli út 33-35.

Telefonszám: 06-1-282-6804