KÖnyves Éjjeli Menedékhely és Nappali Melegedő

Éjjeli menedékhely

A 208 főt befogadó éjjeli menedékhely hajléktalan férfiak számára nyújt szálláslehetőséget. Az elhelyezés érkezési sorrendben történik, 4-12 ágyas szobákban.  Az intézmény részben akadálymentesített.

Közvetlenül utcáról, közterületről érkező és utcai gondozó szolgálatok által beszállított rászorulókat is fogad az intézmény - előzetes bejelentkezés nem szükséges!

Nyitvatartás: a hét minden napján 18.00 – 08.00 között.

Szolgáltatásaink:

  • értékmegőrzés egy éjszakára
  • mosási, szárítási lehetőség – a mosáshoz mosószert biztosít az intézmény
  • fürdési lehetőség – szappant, sampont, törölközőt biztosít az intézmény
  • főzési, ételmelegítési lehetőség – szükség esetén meleg teát és a pályázati forrásoktól függően meleg ételt biztosít az intézmény a rászorulóknak
  • TV szoba

Nappali melegedő

A Nappali Melegedő 200 főt tud fogadni egy nap. Lehetőséget nyújt pihenésre, továbbá – hasonlóan az éjjeli menedékhelyen nyújtott szolgáltatásokhoz – a személyes szükségletek kielégítésére, társas együttlétre. Kollégáink a téli időszakban minden betérőt meleg teával fogadnak. Az intézmény részben akadálymentesített. Munkatársaink személyre szóló szociális segítséget nyújtanak, és az álláskeresésben is ügyfeleink segítségére vannak.

Nyitvatartás: a hét minden napján 08.00–18.00 között

Intézményvezető: Beczéné Bálint Monika. Bármilyen kérdése, kérése van, forduljon hozzá bizalommal! E-mail: balint.monika@bmszki.hu 

Letölthető dokumentumok:

 

Cím: 1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 84.

Telefonszám: +36-1-299-7030

Megközelíthető: A 28-as villamossal vagy a 9-es autóbusszal (a Hungária krt. Kőbányai út kereszteződésénél kell leszállni).