Tanfolyamok

A szakmai tanfolyam elméleti és gyakorlati foglalkozásokat tartalmazó, az egyes szakmai témaköröket legalább 20 órában feldolgozó, számonkéréssel végződő képzés, amelyen való részvétellel legalább 20, legfeljebb 50 továbbképzési pont szerezhető.

Tanfolyamaink A személyes gondoskodást végző személyek továbbképzéséről és a szociális szakvizsgáról szóló 9/2000. (VIII. 4.) SzCsM rendelet szerint "választható továbbképzési program"-nak minősülnek.


A képzés résztvevői kötelesek betartani a járványügyi védekezés érdekében hozott jogszabályi előírásokat, illetve a BMSZKI eljárásrendjét. Ha a járványhelyzet kedvezőtlen irányba változna, akkor - mindannyiunk egészségének védelme érdekében - a képzéseket nem tartjuk meg.

A közösségi pszichiátriai megközelítés lehetőségei hajléktalan és más szociális szolgáltatásokban

A képzés átfogó részletességgel, gyakorlatokkal alátámasztva ad ismeretet a pszichiátriai zavarokról, a közösségi pszichiátriai szemléletéről, a stresszkezelésről és az asszertivitásról.

A képzés engedélyszáma: T-05-024/2021

Óraszám: 50

Pontszám: 40

Előadók: Dr. Harangozó Judit, Dr. Bodrogi Andrea, Dr. Bulyáki Tünde, Kristóf Róbert

Képzési díj: 35. 000 Ft.

A választható szociális szakmai tanfolyam 2023. szeptember 18-án indul. A jelentkezési űrlap és a tanfolyam bővebb tájékoztatója itt érhető el.

További információ: Andorkó Éva - andorko.eva@bmszki.hu

Csoportdinamikai és csoportvezetési alapismeretek

A csoportdinamikai és csoportvezetői alapismereteket nyújtó tanfolyami továbbképzés célja, hogy biztonságos kapaszkodót nyújtson a szakmájukban csoportmunka módszerével dolgozó, vagy azt tervező szociális területen működő szakemberek számára.

A képzés engedélyszáma: T-05-023/2023

Továbbképzési pontérték: 40

Előadó: György Margit

A képzés időtartama: 48 óra

A képzés díja: 62.000 Ft.-

A szakmai tanfolyam 2023. szeptember 25-én veszi kezdetét. A bővebb tájékoztató és a jelentkezési űrlap itt érhető el.

További információ a továbbképzéssel kapcsolatban Kővári Erzsébettől kérhető - kovari.erzsebet@bmszki.hu e-mail címen.

 

 

Adatvédelmi tájékoztató