Kocsis Átmeneti Szállás

A Kocsis utcai szállás 150 férőhelyet biztosít férfiak és nők számára 4 ágyas elhelyezésben, valamint 25 szobát párok számára. Olyan hajléktalan embereknek nyújtunk elhelyezést, akik lakhatásukat elvesztették, de valamilyen jövedelemmel rendelkeznek.

A szobák az alábbi felszerelési tárgyakkal rendelkeznek:

  • 2 – 4 ágy
  • 2 - 4 szekrény
  • 1 asztal
  • 2 – 4 szék
  • 1 hűtőszekrény
  • 1 TV
  • 1 T-Com Barangoló Kártyával működő telefon

A szinteken közös konyha és fürdő található.

Ha a Kocsis Átmeneti Szálláson szeretne lakni, kérjük, keresse fel a Felvételt Előkészítő Team-et a XIII. kerület, Dózsa György út 152-ben!

A jelentkezéshez érvényes, fényképes igazolvány szükséges. A felvételi beszélgetéshez előzetes időpont egyeztetés szükséges.

Tájékoztatjuk a Kocsis Átmeneti Szállásra jelentkező ügyfeleket, hogy a férőhelyek telítettsége miatt azonnali beköltözésre nincs lehetőség, várakozásra kell számítani. A bekerülés várható idejéről a FET-en kaphatnak részletesebb tájékoztatást.

Térítési díj:  340 Ft/nap 10200 - 11470 Ft/hó

Óvadék: 10.200 Ft, melyet a beköltözés követő hónap utolsó munkanapjáig kell befizetni.

Az intézmény vezetői: Hujberné Turóczi Angelika (e-mail: turoczi.angelika@bmszki.hu) és  Fazakas Tünde. Bármilyen kérdése, kérése van, forduljon hozzájuk bizalommal!

 

Cím: Budapest XI. Kocsis utca 5.

Telefonszám: 06-1-382-74-90

Megközelíthető: Szállónk Budapest XI. kerületében, Kelenföldön fekszik, a Móricz Zsigmond körtértől kb. 1 km-re. Tömegközlekedéssel a Móricz Zsigmond körtér felől a Fehérvári úton haladva a 47, 41, 118 villamosokkal, a Tétényi úton haladva pedig a 7, 7A, 14, 114, 73 buszokkal célszerű megközelíteni. Mindkét megálló a szállótól kb. 5 perces sétával érhető el. A gyors 7, és gyors 173 megállója az épülettől kb. 10 percre található. A Kocsis utca a Fehérvári útról nyílik, gépkocsival legegyszerűbb innen behajtani.