Szabolcs Átmeneti Szállás

uj_kep_szabolcs_atmeneti.jpgA Szabolcs utcai intézmény három különböző részlegen, 150 férőhelyen biztosít átmeneti elhelyezést idős, leromlott egészségi állapotú hajléktalan emberek számára. Idős hajléktalanok ellátását biztosító átmeneti szálló rész elsősorban férfiak részére nyújt szolgáltatást 64 férőhelyen 2-4-7 ágyas szobákban. Bekerüléskor vagy azt követően – az ügyfél egészségi állapotának, önellátó képességének függvényében – kötelező együttműködésként előírható a szociális otthoni kérelem beadása.

Térítési díj: 290 Ft/nap,  8.700 - 8.990 Ft/hó

Óvadék: 8.700 Ft

Szolgáltatásaink:

  • szociális ügyintézés
  • mentálhiginiés tevékenység,
  • mosási, fürdési, főzési lehetőség

A Szabolcs utcai intézményben orvosi részleg működik, melyről bővebben az Egészségügyi szolgltatásaink menüpontban olvashat. 

Ha a Szabolcs Átmeneti Szálláson szeretne lakni, kérjük, keresse fel az intézmény Felvételi Team-jét keddenként 9.00 és 11.00 között.

Tájékoztatjuk a Szabolcs Átmeneti Szállásra jelentkező ügyfeleket, hogy a férőhelyek telítettsége miatt azonnali beköltözésre nincs lehetőség, várakozásra kell számítani. A bekerülés várható idejéről a FET-en kaphatnak részletesebb tájékoztatást.

 

Szállóvezető: Lénárt-Székely Tünde

Orvosi Szolgálat vezetője: Dr. Csortos Franciska

Elérhetőségeink:

Cím: 1135 Budapest, Szabolcs utca 33-35. (Bejárat a Vágány utca felől)        

Telefon: 06-1-236-3500

Letölthető dokumentumok:

Az intézmény bemutatása

Kórházi szociális munkások látogatása a Szabolcs utcában

2013. évi szakmai beszámoló

2019. évi szakmai beszámoló