Kőrakáspark Átmeneti Szállás

korakas_park3.jpgÚj intézményként, 2010. december 15-én kezdte meg működését a Kőrakás Park Átmeneti Szálló. Szállásunkra önellátó, valamilyen jövedelemmel rendelkező, lakhatásukat elvesztett emberek kerülhetnek be. Szállónkon 122 ügyfél elhelyezésére van lehetőség.

A szolgáltatások köre kiterjed a következőkre: tisztálkodási lehetőség nemek szerint elkülönített zuhanyzókban, mosási lehetőség külön helyiségben mosógéppel, felszerelt konyhák, rekeszekkel ellátott hűtőszekrények, kis társalgók beszélgetési lehetőséggel. A lakrészekben mosdók, beépített szekrények találhatók. Ezeken felül: interjú szoba a szociális munkásokkal folytatott négyszemközti beszélgetésekhez és a csoportfoglalkozásokhoz.

Az intézmény fő specialitása a páros elhelyezés. A szálló túlnyomórészt kétágyas szobákból és néhány egyágyas szobából áll. A kétágyas elhelyezés párok beköltözését és kulturált intézményi együttélését teszi lehetővé intézményünkben. Az átmeneti szálló lakói legfeljebb egy, különösen indokolt esetben még egy évet tölthetnek intézményünkben. Ez idő alatt stabil jövedelemhez kell jutniuk, az intézményi térítési díjat fizetniük kell, a szálló házirendjét maradéktalanul be kell tartaniuk. Megfelelő összegű jövedelem esetén takarékoskodniuk kell, a havi megtakarítás összegét a szociális munkások ellenőrzik.

Térítési díj: 370 Ft/nap, azaz 11.100 - 11.470 Ft./fő/hó

Óvadék: 11.100 Ft.

Ha az Kőrakáspark Átmeneti Szálláson szeretne lakni, kérjük, keresse fel a Felvételt Előkészítő Team-et a VIII. kerületben, a Kőbányai út 22. szám alatt!

A jelentkezéshez érvényes, fényképes igazolvány szükséges. A felvételi beszélgetéshez időpont egyeztetés szükséges.

Tájékoztatjuk az Kőrakáspark Átmeneti Szállásra jelentkező ügyfeleket, hogy a férőhelyek telítettsége miatt azonnali beköltözésre nincs lehetőség, várakozásra kell számítani. A bekerülés várható idejéről a FET-en kaphatnak részletesebb tájékoztatást.

Az intézmény vezetője Akkad Márta, szakmai vezetője Németh Balázs. Bármilyen kérése, kérdése van, forduljon hozzájuk bizalommal!

Letölthető dokumentumok

Szakmai program

Házirend

2019. évi szakmai beszámolója

2020. évi szakmai beszámoló

2021. évi szakmai beszámoló

2023. évi szakmai beszámoló

Budapest, XV. Kőrakás park 1-8.

Nagyobb térképre váltás

 

 

 

 

Címe: Budapest XV. Kőrakás park 1-8.

Telefonszáma: 06-1-414-0631, 06-1-414-0632

E-mail: korakaspark@bmszki.hu